středa 17. dubna 2013

Májová soutěž!

Krásně se mi tu rozrůstáte, tak co by jste říkali na soutěž? Máj, lásky čas. My milujeme knihy, tak proč to neoslavit soutěží, kde si nějaké ty knihy rozdáme?


Soutěžit budete o tři knihy, které do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment.



Motýlí křídla - Elena se snaží zapomenout na nešťastnou smrt své sestry Laury. Jak přesně zemřela, to nikdo neví. Na stejném místě je o rok později nalezena další mrtvá dívka. Je to opravdu jen náhoda? Co způsobilo dopravní nehodu, při které zahynula Laura? Jaké tajemství v sobě nosí matka, která Elenu nechce spustit z očí? Náhlý zájem staršího pohledného Tristana, přicházející anonymní dopisy a potloukající se zakuklené postavy přimějí Elenu jednat. Bude hledat pravdu na vlastní pěst...

Prokleté město - Městečko Cryer's Cross je nenápadné místo, kde se nic zvláštního neděje... Až do chvíle, kdy beze stopy zmizí jedna ze studentek místní školy. Kendall Fletcherová ji ani moc neznala. Po dalším zmizení ale začne slyšet hlasy zmizelých studentů. Jde z toho strach. V Cryer's Cross je ukryto dávné tajemství a nad všemi obyvateli se vznáší děsivé prokletí. Podaří se Kendall odhalit pravdu a nezešílet při tom?

Mezi nebem a zemí - Královna školy a hvězda místních roztleskávaček Alona Dareová je předurčena pro skvělou budoucnost. Její život však končí nečekaně pod koly autobusu. Všichni si myslí, že je navždy pryč, ale... Alona zůstala ve světě živých jako duch. Pouze jediný člověk ji může vnímat - spolužák a totální lúzr Will. Podaří se jim překonat vzájemnou nechuť a pomoct jeden druhému? Proč Alona neodešla skrze jasné světlo do onoho světa?

Knihy jsou už doma!
Nějaká ty pravidla:
  • Soutěž trvá od 18.4. do 3.5. 2013
  • Jméno výherce se dozvíte nejpozději 5.5. 2013
  • Soutěž je určena pouze pro ty co mohou poskytnout adresu v Česku (ostatním se omlouvám, nemám zkušenosti se zasíláním do zahraničí)
  • Vzhledem k tomu že nijak nemohu ověřit váš věk, tak je soutěž věkově neomezena.
  • Budou tři výherci.
  • Vyhrazuji si veškerá práva na doplnění podmínek. (nic převratného samozřejmě)

Doplnění:
  • Odpovědi budu v případě výhry kontrolovat. Pokud bude odpověď vyplněna nepravdivě (především ohledně fb a sledování), tak budu losovat znova.
  • Je nutné, aby jste vyplnili e-mail. Jinak vás nemohu v případě výhry kontaktovat.
  • Vítěz má 48 hodin, aby odepsal na výherní email. Pokud do té doby nepošle svoji adresu, losuji dalšího vítěze.


a Rafflecopter giveaway


17 komentářů:

Děkuji za komentář =)