čtvrtek 28. března 2013

RE ~ Gossip Girl: Líbej mě



Autor: Cecily von Ziegesar
Díl: 1
Vydání: 2006
Počet stran: 240



Anotace
Podívejte se s námi do otřesného světa Super Drbny – do světa, v němž jsou doma ty nejpropranější tváře ve městě; do světa žárlivosti, zrádcovství a nemravných obrázků vylepených po stěnách autobusů.

…S je zpátky z internátní školy. Má o něco delší a světlejší vlasy. A její jasně modré oči říkají, že nesmí prozradit mnohá tajemství… Pokud si nebudeme dávat pozor, vyzraje S nejen nad učitelkami, ale navleče se do šatiček, které jsou nám ostatním malé, slízne smetanu, pocintá nás svým Campari a ukradne srdce našich bratříčků i lásek. Zkrátka, s neuvěřitelnou grácií nám totálně zkazí život.
Já budu u toho a budu dávat velký pozor na všechny a na všechno. Tohle bude zatraceně divoký a hříšný rok. Cítím to v kostech. S láskou, Super Drbna.

~~~~~~~~~~~~~~~

Všechno se odehrává v New York City v Upper East Side - ve "vyšší společnosti". Všichni chodí na soukromé chlapecké a dívčí školy, pořádají večírky ve svých obrovských bytech a navštěvují ty nejlepší podniky. Super Drbna všechno sleduje, a všichni sledují Super Drbnu - tu záhadnou blogerku co podává nejžhavější novinky nejen Manhattanské elity.


Serena se právě vrátila z internátní školy v Evropě, kam utekla před minulostí. Blair - její nejlepší kamarádka, i ostatní se teď chovají jinak než před S odjezdem. S bývala školní "královnou", ale teď ji nahradila právě B a S byla zařazena na okraj společnosti. 
Pro Jenny je návrat S jako začátek nové éry. Vždycky ji obdivovala. A její bratr Dan ještě víc. Dokonce pro ni psal básně. Z S a J se stanou kamarádky, čímž se malá J dostane blíž ke všem z vyšší společnosti. S neměla o D existenci ani tušení. To se postupem času změní... Jak? to už se dozvíte uvnitř knihy... ;)

9 z 10 bodů
Zdroje
Obrázky - google.com

2 komentáře:

  1. Zrovna si chci celou sérii půjčit od kámošky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělej to! Koukáš na seriál? Myslím že jsem se sekla u pátého dílu třetí série? Myslím...=D Byl bez titulek a angličtina není moje silná stránka.=/

      Vymazat

Děkuji za komentář =)