neděle 26. května 2013

Knižní řetězovka (6-10)




6. Máš čtečku e-knih?
Bohužel, čtečku zatím nemám, ale chtěla bych si ji někdy v budoucnu pořídit. Přijde mi to lepší třeba na cestování nebo tak. Na druhou stranu, kdybych měla číst knihu třeba z počítače, tak by mě to možná tak nebavilo. Je to určitě o zvyku ;)

7. Preferuješ číst jen jednu, anebo víc knih naráz?
Asi jen jednou jsem četla více knih a měla jsem v tom madlajs. Ještě to byla podobná témata myslím. Prostě jednu knihu, hned napsat recenzi a pak teprve další. Jinak je v tom zmatek =)

8. Změnily se tvoje čtenářské návyky od té doby, co jsi začala blogovat? 
Určitě ano. Dříve jsem četla jen pár knih během roku. Od blogování a hlavně spolupráci s nakladatelstvími mě trochu popohání v tom čtení. měla bych totiž splnit dobu, za kterou po mě chce nakladatelství recenzi a také na blogu by to neměla půl roku stát, že? =D Takže teď čtu mnohem více, i když oproti ostatním je to málo. Bohužel mám další povinnosti a na knihy je času málo. Také moje čtení není zrovna rychlé. =D

9. Nejhorší kniha, kterou si tento rok přečetla?
Uf. Vlastně jsem tech knih ještě moc nepřečetla. Kdybych měla říci knihu, co mě nebavila, tak to bude asi Klíč ke štěstí. I když to má jen pár stránek a není to tak úplně kniha. Byla to prostě blbost.

10. Oblíbená kniha, kterou jsi tento rok přečetla?
Stoprocentně série Hunger Games. A také prozatím první a část druhého dílu série Vesmír. To jsou super knihy, vlastně moje první dystopie a jsou opravdu skvělé.



A vaše odpovědi? Napište mi je do komentářů a nebo pokud je máte zveřejněné na blogu, tak zanechte odkaz. Ráda si je přečtu.

Ještě takové omluva. Odpovědi jsem slíbila na sobotu, ale včera měli táta s bráchou oslavu narozenin, tak se tu sjela celá rodina. Jedlo se, pilo se a mě se chytili děti, tak jsme hráli karty a tak. Nějak nebyl čas... =)

2 komentáře:

  1. Ráda jsem si přečetla tvoje odpovědi. já budu přidávat nové zítra :-) už se těším na tvůj další článek. Hezký zbytek víkendu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky=) Už se na ně těším! Také bych ti popřála pěkný zbytek víkendu, ale to by bylo už jen pár hodin=D Proto pěkný týden=) A nenáročné zítřejší vstávání=/ =)

      Vymazat

Děkuji za komentář =)