čtvrtek 4. dubna 2013

RE ~ Klíč ke štěstí

Děkuji nakladatelství Fragment za věnování recenzního výtisku.

Autor: Irina Semina
Vydání: 2013, Fragment
Počet stran: 69
Zakoupit můžete zde.



Anotace
Myslíte si, že cesta ke štěstí je zdlouhavá a výsledek nejistý? Přesvědčíme vás, že být šťastná je snadné! Rady, motta a citáty vám ukážou správný způsob, jak prožít dny naplno. Naučte se dívat na svět kolem sebe jinak a najděte svůj klíč ke štěstí!




~~~~~~~~~~~~~~~
Opět kniha bez děje. Určená pro lidi, kteří chtějí mít šťastný život a každý den. Také pro lidi s velkou fantazií. 
Dvě Motivační pohádky. Jedna na úvod, abychom věděli co to ten tajemný Obchod se štěstím vlastně je a druhá jako bonus k Pestrobarevnému plášti. Kniha dává jakési rady, co dělat pro to, abychom měli šťastný den. Ukazuje nám, jak udělat z obyčejné věci, věc kouzelnou a věc napomáhající štěstí. Ke každé věci je samozřejmě i návod. K dispozici je také Pokladnička na šťastné chvilky, kam si může čtenář zapisovat všechny šťastné chvilky, které se mu stali během dne. Celkem má kniha 55 dnů. Každý den má buď Pokladničku na šťastné chvilky, citát nebo radu od konzultantů Obchodu se štěstím.
Mně se na celé knize líbila nejvíce obálka. Ta se nakladatelství Fragment povedla nejlépe. Také některé citáty byli pěkné a k zamyšlení nad sebou a životem. Jinak bych čekala nějaké cennější rady, než aby si člověk měl představovat obyčejné věci jako nějaké kouzelné či co. Dvě doplňující Motivační pohádky byli povedené. Kdyby jich bylo více než těch pokladniček apod., kniha by ode mne dostala určitě vyšší hodnocení. 
Pokud rádi děláte obyčejné věci zázračnými ve své mysli, pak neváhejte a čtěte.
2 z 10 bodů
Zdroj
Obrázek - google.com

2 komentáře:

  1. když sem tuhle knihu poprvý otevřel, abych se kouknul o čem to vlastně je, kouknul sem se na první stránku, potom ji tak zběžně prolistoval a zase hned zavřel, nic pro mě no :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to blbost ;) =D Přijde mi to jak takovej předepsanej deníček pro děti co se právě naučili číst... Ale některé ty citáty byli dobré =)

      Vymazat

Děkuji za komentář =)