sobota 6. července 2013

Letní dumání 2 - Paralelní světy

Info zde.

Fantasmor - Můj paralelní svět

No nemají tam ten oceán a nebe krásné?
Tajemná část Země, která dosud nebyla odhalena. Žijí zde čarodějnice, upíři, vlkodlaci, zombie, trpaslíci, avataři, všelijaké nadpřirozené bytosti, na které jen pomyslíte. I nějací kříženci by se našli - hybridi. Snad i mluvící zvířata, jako byla v Alence v říši divů. Les a hory pro vlkodlaky a temné bary pro upíry. Celý kontinent Fantasmor, uprostřed Tichého oceánu, skrývají mlhotvorky z řad Drakiů. Jejich kmen jsou po celém kontinentu. A když sem náhodou narazí nějaká loď, její posádka už se nevrátí. Buď je sežere nějaký ten drak, nebo se z nich stanou podobné příšerky co už na Fantasmoru žijí. Ne jen obyčejní smrtelníci cestují. I obyvatelé Fantasmoru se někdy vydají na zkušenou mezi lidi. Nepřišlo vám nikdy divné, proč se ztrácejí lidí a nikdy je nikdo nenajde? Teď už asi tušíte, kde všichni ztracení jsou.
Cesta do sídla krále.
Tam se schází při soudech a poradách se zástupci druhů.
Ovšem i v takovém světě existují zákony. Mají krále a kolem něj řady zástupců jednotlivých druhů. Až na míšence. Ty zastupuje jako menšinu jen jeden z nich zvolený. Přesto že takových druhů žije mnoho, pro všechny je jeden zákon. Kdo ho poruší, předstupuje právě před vedení Fantasmoru, před krále i zástupce druhů. Oni rozhodnou, jak se s provinilým naloží. Jako největší trest je zde považováno vyhoštění do země lidí a odebrání nadpřirozených schopností.



Už mě nenapadá, co bych ještě přidala, ale když si to teď po sobě čtu, nikdy bych neřekla, že něco takového vymyslím. =´) 
Chce vědět o Fantasmoru a životě v něm něco víc? Piště komentáře, ptejte se na cokoliv a já se vám pokusím odpovědět. ;´)

4 komentáře:

  1. Líbí se mi, že jsi přímo svůj svět vymyslela... Jen by mě zajímalo, kdo by si v tom světě byla ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky =) Já... byla bych tam jediný člověk a dělala bych jim tam tu královnu. =) Třeba... =D A můj muž, tedy král, by byl Deamon Salvatore (vypadal by jak v seriále). =D

      Vymazat
  2. Tak to je pěkný paralelní svět, tomu bych se nebránila v takovém žít. Mohla bych být krásná víla, která svádí upíry. :D A Damon Salvatore je dobrý společník, já bych teda radši Katherine nebo Klause, ale ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katherine by lítala po čertech ďáblech a Klaus by měl Caroline=) Stefan Elenu a všichni bychom bylï šťastní! =D

      Vymazat

Děkuji za komentář =)