čtvrtek 2. ledna 2014

Do nového roku se soutěží!

Ahoj!

Už před vánoci jsem začala uvažovat o soutěži, jenže to nějak nevycházelo, tak tu máme soutěž teď. Nejde o nic velkého, jen maličká soutěž. Ale i to se počítá ne? Zatím je to teda o dvě knihy, které věnovalo nakladatelství Fragment. Chtěla bych poděkovat Soně Svačinové za vyřízení a zaslání knih.

Ještě bych všem těla popřát jen to nejlepší do nového roku. Spoustu knih a čtení a hlavně zdraví, abychom se tu za rok zase sešli. =)

Už se nebudu vykecávat a jdeme na to!



Pravidla 
1) Vyplňte formulář (od 2.1. do 31.1.) a to pouze jednou!
2) Být z ČR nebo tu mít dodací adresu
3) Výherci pošlu e-mail a musí mi odpovědět do 48 hodin, jinak losuji znova.
4) Výherce bude jen jeden. (Pokud bude více knih, tak to ještě rozdělím jinak a výherci si knihy vyberou postupně.)
5) Výherce bude na blogu zveřejněn nejpozději 5.2. 2014
6) Soutěž vyhraje/í náhodně vybraný/í soutěžící
7) Můžete soutěž i sdílet =)


O co soutěžíme?

S hlavou v oblacích (pejru) 
Kateřina Petrusová

Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického "vidláka" přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano?...




Julie Cross

Přítomnost, rok 2009. 
Devatenáctiletý Jackson je normální student... tedy téměř normální. Dokáže totiž cestovat časem. Nic nemůže změnit, jen znovu prožít to, co se už stalo. Po útoku dvou neznámých mužů se Jackson ocitne o dva roky zpět.
Minulost, rok 2007.

Jackson se nemůže vrátit zpátky do přítomnosti. Jaké tajemství ho obklopuje? Proč ho pronásledují neznámí útočníci? Stojí tváří v tvář "nepřátelům času" a musí se rozhodnout, co všechno je ochoten obětovat pro záchranu svých blízkých a možná i celého světa...


+ pár záložek a možná další knihy



Hodně štěstí při losování!

6 komentářů:

  1. Skvělá soutěž. Děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda že se vám líbí a není vůbec zač... =) Vždyť to jsou jen dvě knihy =) S hlavou v oblacích je skvělá! A Rozděleni časem jsem ještě nečetla ale líbí se mi, takže na ni taky přijde řada =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář =)