sobota 1. června 2013

Knižní řetězovka (11-15)



I ♥ him!
11. Jak často čteš knihy mimo svůj oblíbený žánr?
Moc často ne. Jen knihy do povinné četby, ale zatím jsem přečetla jen dvě=D Moc se do toho nehrnu. Jo a pak ještě učebnice. To také není zrovna moje oblíbená četba... Nečekaně.

12. Čteš někdy tu stejnou knihu víckrát?
Když jsem byla malá, tak jsem četla knížky neustále do kola. Teď se v létě chystám na čtení Letopisů Narnie, takže to budu číst po druhé. A pak ještě vím, že si rozhodně znovu přečtu Hvězdy nám nepřály a možná i Hunger Games. Ale to až někdy časem. Když to shrnu, mám v plánu číst některé knihy vícekrát, ale do teď jsem je četla jen jako malá.


13. Dokážeš číst v autobuse?
Každý den! Ráno to je v pohodě, to jsou ještě všichni ospalí, odpoledne už děti dělají binec, takže to je horší. Dříve jsem četla pouze se sluchátky v uších. Od té doby, co jsou rozbitá (a já jsem líná si koupit nové=D) čtu i bez nich. Vlastně v autobuse čtu asi nejvíc.

14. Oblíbené místo na čtení?
Postel... Ale nesmí se mi chtít spat. Pak mě před spánkem nezachrání ani sebelepší příběh. Takže nejlépe odpoledne, nebo v sedě. 

15. Zásady při půjčování knih?
Od kamarádky si knihy půjčuji na její doporučení a také mi naznačí o čem kniha je. Do knihovny už nechodím pravidelně. Vlastně téměř vůbec. Takže tam zásady ani nemám.



No a jako vždy. Do komentářů odpovědi nebo odkaz, díky! =)

6 komentářů:

  1. Ja veľmi rada čítam knihy viackrát ) HP sériu mám načítanú min. 100krát 8) aj Upírsku akadémiu 1 som čítala minule už 2krát, aj Twilight bol viackrat čítaný 8) určite sa chystám aj na iné, ale najprv si chcem prečítať tie knihy, čo ma ešte čakajú v to-reade 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, taky chci prvně ty co mám dočíst a až pak něco znovu. Mě by to asi ani nebavilo, když vím co čekat. Nebo alespoň tak to mám u filmů. Ráda se na ně podívám vícekrát, ale až po delší době. =) Myslím že to tak budu mít i u knih. =)

      Vymazat
  2. Já taky strašně ráda čtu v autobuse a nebo v posteli, ale v posteli se ně vždy chce po chvíli spát, takže se musím buť proplesknout nebo si fakt zdřímnout... :D

    Jinak, moc děkuji že jsi se zapojila u mě do giveaway a ohledně toho, v čem dělám věci u sebe na blog, tak odpověď je photoshop. Obrázky a fonty si pak většinou už jen dohledávám - třeba deviantart. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti neodpověděla? Myslela jsem že ano. Hmm.. Tak znova. Taky u toho v posteli usínám=D Obzvlášť odpoledne... To já děkuji, že jsi soutěž pořádala! A ten photoshop máš stažený, nebo je to někde online na netu?

      Vymazat
  3. V autobuse čítanie milujem, zistila som, že za tých 15 min. čo mi trvá cesta, toho stíham vždy dosť prečítať :D Okrem kníhkupetcievv je moj druhý najväčší zdroj knižnica a tam chodím vážne často min. každý týždeň, bez toho by som nemohla existovať :) A čo sa týka kníh, tie najobľúbenejšie som už prečítala dosť krát. Hostiteľ, HG, HP, ale aj keď si ich chcem znovu prečítať, tak vždy toho niečo vojde a navyše mám doma asi 8 neprečítaných kníh, takže do tých sa musím najprv pustiť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě cesta autobusem trvá kolem 25 minut, takže to je super=) Pokud nejedou kamarádi, co mi do toho neustále kecají=D No jééje, a co já mám nepřečtených knih. to bude mezi 10 a 20 knihami.. Takže.. =D

      Vymazat

Děkuji za komentář =)