úterý 9. července 2013

Poločlověk – polobůh – hrdina: Percy Jackson. Světový bestseller se objeví podruhé na filmovém plátn

Praha, 9. července 2013 – Filmové zpracování druhého dílu knižního bestselleru Percy Jackson: Moře nestvůr bude již za šest týdnů uvedeno do českých a slovenských kin. Fanoušci světa olympských bohů a jejich pozemských dětí se mohou těšit na notnou dávku napětí, zkoušek a nebezpečí. Čekání do termínu premiéry 15. srpna si mohou zkrátit ochutnávkou v podobě traileru, četbou knižní předlohy nebo účastí ve velké soutěži s filmem!

Percy Jackson se jako syn olympského boha Poseidona často dostává do nebezpečných situací. Nejinak tomu bude také ve filmovém pokračování fantasy série. Mytologické bytosti ožívají, krvelačné nestvůry se bouří a bohové z Olympu kladou další úkoly…

Po klidně prožitém školním roce se na Percyho poslední den před prázdninami začínají valit problémy. Hodina tělocviku se proměnila ve vybíjenou s lidožravými obry a Grover se dostal do průšvihu. Navíc hrozí Táboru polokrevných zničení… Percy se společně s Tysonem a Annabeth vydává hledat Zlaté rouno, které je může zachránit. Dostávají se do míst, které obyčejní smrtelníci nazývají Bermudským trojúhelníkem. Boj s temnými silami začíná!

Premiéra filmu Percy Jackson: Moře nestvůr, v němž se můžete těšit na celou řadu známých osobností hereckého světa (např. Sean Bean jako Zeus, Stanley Tucci jako Dionýsos nebo Nathan Fillion jako Hermés), se blíží a všichni netrpěliví fanoušci si mohou čekání zkrátit malou ochutnávkou v podobě filmového traileru s českými titulky, četbou napínavého příběhu nebo se zúčastnit velké soutěže o knihy a ceny s motivem filmu PERCY JACKSON: MOŘE NESTVŮR!



Podrobnější informace o knihách, filmu i soutěži o skvělé ceny naleznete na www.fragment.cz a www.percy-jackson.cz!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář =)